E-book | Mind the Gap:
Hoe word je de leider
die je wil zijn

Effectief leiderschap in een complexe context: zo kunnen Insights en het Mengpaneel van leidersgedrag helpen


Bij Insights horen we van veel leiders dat ze continu het gevoel hebben klem te zitten tussen de behoeften van de organisatie en die van hun mensen. Tussen wat er nu moet gebeuren en dat waar ze naartoe willen. Daardoor voelt het vaak alsof er een kloof is tussen de leider die ze willen of zouden kunnen zijn - iemand die zijn mensen centraal stelt en zich op het hogere doel van de organisatie focust - en de leider die ze zijn in de praktijk: iemand die alleen nog bezig is met taak en resultaat.

Hoe overbrug je die kloof tussen ambitie en praktijk? Insights en het Mengpaneel van leidersgedrag van hoogleraar Contextueel Leiderschap Freek Peters kunnen helpen.

In dit e-book:

  • Effectief variëren in gedrag met het Mengpaneel
  • 6 dimensies van leidersgedrag: context, gedrag en vaardigheden
  • Inzicht in voorkeursgedrag en leiderschapsstijl met Insights
  • Patronen doorbreken
  • Lessen van leiders
insights_ebook_mind-the-gap_cover_500x353

Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders

Goed leiderschap is meer dan het beheersen van een rijtje managementvaardigheden. Effectieve leiders zijn zelfbewuste leiders. Daarom start leiderschapsontwikkeling volgens Insights altijd met zelfinzicht. Onze leiderschapsprogramma’s bieden inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl, je unieke leiderschapskwaliteiten en mogelijke ontwikkelpunten. Insights helpt je de beste leider te worden die je kunt zijn. Om een overtuigende visie te formuleren, resultaten neer te zetten en te zorgen voor gemotiveerde, betrokken en productieve medewerkers. We vertellen je er graag meer over!

Neem contact op